OnlineLK Community
Adidas NMD Goedkoop - Printable Version

+- OnlineLK Community (http://community.onlinelk.net)
+-- Forum: SUPPORT (http://community.onlinelk.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Suggestions (http://community.onlinelk.net/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Adidas NMD Goedkoop (/showthread.php?tid=359)Adidas NMD Goedkoop - Adaer49 - 03-02-2021

Adidas NMD Goedkoop
[Image: oce266.jpg]

De Adidas NMD Dames sloot het geweldige 2015 van adidas Originals af op een manier die niemand had verwacht. De levensstijl en hardloopkwaliteiten van het instapmodel combineerden Boost-technologie met een uniek bovenwerk voor een look die precies past in de huidige versie van Adidas. Nu krijgt de Adidas NMD Sale in de nabije toekomst een samenwerking van Nice Kicks. De in Austin gevestigde sneaker-specialisten herdefiniƫren het bovenwerk met de iconische combinatie van rood en zwart, terwijl hun logo en woordmerk de hiellip sieren.

Je dacht toch niet dat adidas Originals de Adidas NMD Heren zou laten glijden zonder dat een geheel witte versie de retailers zou raken, toch? De adidas Ultra Boosts bleken waanzinnig populair te zijn in de wit-op-witte look, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat het heden van adidas feilloos vermengde met inspiratie uit het verleden van onder meer de Boston Super en Rising Star, gezegend met de perfecte "Triple White" -look.

Als je de 'Yellow Camo'-editie van de Adidas NMD Goedkoop voelde, dan zul je zeker uitkijken naar deze aankomende look. De heetste nieuwe sneaker van de Three Stripes heeft opnieuw een gestileerd camomotief voor het Primeknit-bovenwerk, dit keer vervangt het zwart en geel door grijs en felrood, terwijl accenten in gebroken wit komen.